enda

Lisa Svelmøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Se, hvilken klovn 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
At elske Pia 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Swinger 2016 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nede under overfladen 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Dreams or Demons 2015 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
For det fælles bedste 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.