enda

Lisa Zeno Churgin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pitch Perfect 2012 Klip U/Spillefilm
Priest 2011 Klip U/Spillefilm
The ugly truth 2009 Klip U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Klip U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Klip U/Spillefilm
The Wedding Planner 2001 Klip U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Klip U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Klip U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Klip U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.