enda

Lisbet Lipschitz

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scapins rævestreger 1979 Zerbinette Tv-film
Honning måne 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Drenge 1977 Ulla DK/Spillefilm
Gert Westphaler og den meget talende barber 1976 Marie Tv-film
Hyrder 1975 Alva Tv-film
Ellens sang 1975 Lisa Tv-film
En landsbydegns dagbog 1975 Marie Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Nitten røde roser 1974 Durants datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.