enda

Lisbeth Holt Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerteflimmer 2006 Sygeplejerske Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Bibliotekar Tv-serie
Sparekassen 2000 Lady Tv-film
Hotellet 2000 Hanne Kvist Tv-serie
Der var engang 1998 Medvirkende Tv-film
Prinsen af Jylland 1994 Tjenestepige #1 U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.