enda

Lisbeth Rishøj Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjørdis 2015 Sminkør Tv-serie
Juleønsket 2015 Sminkør Tv-serie
Skytten 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Makeup Tv-serie
Borgen 3 2013 Sminkør Tv-serie
Broen 2 2013 Sminkør Tv-serie
Nexus 2012 Chefsminkør, Kostume-supervisor DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Makeup Tv-serie
Limbo 2011 Makeup Tv-serie
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Sminkør, Kostume-supervisor DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Sminkeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Makeup Tv-serie
Isas stepz 2008 Makeup Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.