enda

Lise Koefoed

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Make-up artist DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Anastasia Tv-serie
Player 2013 Louise DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Ane DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Kunde Tv-serie
Ung for evigt 2012 Sofie DK/Kort fiktion
Kærlighed i asyl 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
En drøm 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.