enda

Lise-Lotte Kobberø

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rytteriet II 2013 Sminkør Tv-serie
Julie 2005 Makeup Tv-serie
Krøniken 2004 Sminkør Tv-serie
Se dagens lys 2003 Makeup Tv-film
Afgrunden 2003 Makeup DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Makeup Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Makeup Tv-film
Blinkende lygter 2000 Makeup DK/Spillefilm
Toast 1999 Makeup Tv-serie
Tusindfryd 1998 Makeup Tv-film
Parløb 1990 Makeup Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Makeup Tv-serie
Skattekortet 1988 Makeup Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Makeup Tv-film
Dansk naturgas 1981 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.