enda

Lise Nørgaard

(1917 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Da provinsen mistede sin uskyld 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mer' Matador 1998 Medvirkende Tv-dokumentar
Brødrene Mortensens jul 1998 Manus Tv-serie
Mor er major 1985 Manus Tv-serie
Een stor familie 1982 Manus Tv-serie
Matador 1978 Manus Tv-serie
Mafiaen - det er osse mig 1974 Manus DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Manus DK/Spillefilm
Mælk - det er mig 1971 Manus DK/Kort fiktion
Huset på Christianshavn 1970 Manus Tv-serie
Mor bag rattet 1965 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.