enda

Lise Søllested

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Benelux 2021 Location scout DK/Spillefilm
Madklubben 2020 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Kostumier DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Sygeplejerske, Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.