enda

Lise Wolst

(1922 – 1990)

Skuespillerinde. Gift med skuespiller Erno Müller (1917-2005).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Orkestret 1967 Medvirkende Tv-film
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
Sagen Winslow 1960 Medvirkende Tv-film
Frisøndag 1959 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Hustruleg 1957 Medvirkende Tv-film
Østersen og Perlen 1955 Medvirkende Tv-film
Sønnen 1953 Sonja DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.