enda

Liselotte Havmøller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Søren Kierkegaard 1994 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Mænd føder børn 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Blomstens ansigt 1989 Klip DK/Kort fiktion
Christian 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Klippeassistent, Toneassistent DK/Spillefilm
Time out 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Klippeassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.