enda

Lizzie Corfixen

(1944 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Capella 1987 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Du skal sgu være lykkelig 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Ligusterkrigeren 1987 Klip DK/Kort fiktion
Et skud fra hjertet 1986 Læge DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Klippeassistent DK/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 Borgmesterens sekretær DK/Kort fiktion
I hvilket vand 1985 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Barluder 1982 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Modellerne 1978 Instruktion, Manus, Produktion DK/Dokumentarfilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Pige i kollektiv DK/Spillefilm
Inden vi vågner 1976 Instruktion, Manus, Medvirkende, Producer DK/Dokumentarfilm
Strømer 1976 Topsy DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Sekretær DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Medvirkende DK/Spillefilm
Show 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Med kærlig hilsen 1971 Sypige i 1925 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.