enda

Ljut Stensgaard

(1884 – 1968)

Manuskriptforfatter. Født 29/9 1884 (Jutta Marie Larsen), død 31/10 1968. Gift med Erling Stensgaard, mor til barneskuespilleren Per Stensgaard (1911-1958).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arvingen til Skjoldborg 1914 Manus DK/Spillefilm
Fæstningsspioner 1913 Manus DK/Spillefilm
Blodets Baand 1912 Manus DK/Spillefilm
Ved Fængslets Port 1911 Manus DK/Spillefilm
En hjemløs Fugl 1911 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.