enda

Lloyd Levin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Green Zone 2010 Producer U/Spillefilm
Watchmen 2009 Producer U/Spillefilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Producer U/Spillefilm
United 93 2006 Produktion U/Spillefilm
Hellboy 2004 Produktion U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Produktion U/Spillefilm
K-PAX 2001 Produktion U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Produktion U/Spillefilm
Event horizon 1997 Producer U/Spillefilm
Boogie Nights 1997 Producer U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.