enda

Lloyd Nolan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grin i marinen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
S.O.S. Vi nødlander 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Skæg på Broadway 1951 Medvirkende U/Spillefilm
War Comes to America 1945 Fortæller U/Dokumentarfilm
Huset i 92. gade 1945 Medvirkende U/Spillefilm
En gangster betaler sin gæld 1937 Hanlon U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.