enda

Lois Freeman-Fox

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantasia 2000 2000 Klip U/Spillefilm
And the band played on 1993 Klip Tv-dokumentar
Stop! eller min mor skyder 1992 Klip U/Spillefilm
Air America - Luftens helte 1990 Klip U/Spillefilm
Turner & hund 1989 Klip U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Klip U/Spillefilm
Teen wolf - han er bare et hår bedre 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.