enda

Lolita Davidovich

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mellem to kvinder 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Inderkredsen 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed på kredit 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Blaze 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.