enda

Lone Kellermann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flyvende farmor 2001 Lotte Lykke DK/Spillefilm
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Moster DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Katrine, vaskekone Tv-serie
Løvernes konge 1994 Shenzi U/Spillefilm
Eva 1994 Anna Tv-film
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Dame DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Mette, gårdmandskone DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Fru Mogensen Tv-serie
Forræderne 1983 Fiskerkonen DK/Spillefilm
Tigerdukken 1982 Stemme Tv-film
Mads og Mikkel 1981 Uglemor U/Spillefilm
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Gummi Tarzan 1981 Kassedame DK/Spillefilm
Enlig far 1980 Medvirkende Tv-film
Charly og Steffen 1979 Lilly, værtshusholderske DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Ebba, fiskerkone DK/Spillefilm
Kloden rokker 1978 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Vinterbørn 1978 Olivia DK/Spillefilm
Kvinde og job 1977 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.