enda

Lone Kirkegaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Krokodillerne 2009 Sminkør DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Makeup-supervisor DK/Spillefilm
Næste skridt 2007 Makeup DK/Spillefilm
Craig 2007 Special effects makeup DK/Spillefilm
Glimt 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den onde lejer 2006 Makeup, Special effects DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Det sorte hul 2005 Makeup, Kostume-supervisor DK/Kort fiktion
Kejserens nye klæder 2004 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.