enda

Lone Lau

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Strandvaskeren 1978 Kvinde på café Tv-serie
Mafiaen - det er osse mig 1974 Frk. Mortensen, lægesekretær DK/Spillefilm
Pigerne 1973 Pige Tv-film
Præriens skrappe drenge 1970 Kari Johnson DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Sofie DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Pia, servitrice DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.