enda

Lone Luther

(1925 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hendes verden 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lille mand, pas på! 1968 Tocs mor DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Viceværtinde DK/Spillefilm
Martha 1967 Rengøringskone DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 2. telefondame DK/Spillefilm
Godnat Caroline 1958 Medvirkende Tv-film
Kispus 1956 Gitte, Svends veninde DK/Spillefilm
Fru Mimi 1954 Medvirkende Tv-film
Lyn-fotografen 1950 Else Henningsen, Sylvias sekretær DK/Spillefilm
I gabestokken 1950 Ebba, fru Baggs niece DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Magda, Hans Jørgens søster DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.