enda

Lone Rye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blomsterfangen 1996 Casting DK/Kort fiktion
Belma 1996 Casting DK/Spillefilm
Carlo & Ester 1994 Plejerske DK/Spillefilm
Springflod 1990 Medvirkende, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sirup 1990 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Statistcasting DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.