enda

Lone Visby Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Simon & Malou 2009 Scripter DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Scripter DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Manuskonsulent, Instruktørassistent, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Scripter DK/Spillefilm
112 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Scripter DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Scripter, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Perker 2002 Scripter DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 Scripter (Jylland) DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Scripter DK/Kort fiktion
Den hemmelige tunnel 1997 Manus-supervisor, Instruktørassistent Tv-serie
Antons blå flyver 1996 Manuskonsulent, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.