enda

Lorens Marmstedt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvindedyr 1964 Producent U/Spillefilm
Dyden er ikke dirchefri 1960 Producent U/Spillefilm
Drømmepigen 1953 Producer U/Spillefilm
Ildfuglen 1952 Produktion U/Spillefilm
Singoalla 1949 Produktion U/Spillefilm
Fængsel 1949 Producer U/Spillefilm
Sømandstøsen 1947 Producer U/Spillefilm
Musik i mørke 1947 Producer U/Spillefilm
Det regner på vor kærlighed 1946 Producer U/Spillefilm
General von Döbeln 1942 Producent U/Spillefilm
Hvad fatter gør er ikke altid det rigtige 1940 Produktion U/Spillefilm
Du skal ikke begære 1938 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.