enda

Lorenzo Semple Jr.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sheena - junglens dronning 1984 Manus
Never say never again 1983 Manus U/Spillefilm
Jens Lyn 1980 Manus U/Spillefilm
Tre døgn for Condor 1975 Manus U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Manus U/Spillefilm
Super strømerne 1974 Manus U/Spillefilm
Sidste vidne 1974 Manus U/Spillefilm
Papillon 1973 Manus U/Spillefilm
Yndig - men giftig 1968 Manus U/Spillefilm
Spionen der kom ned fra skyerne 1967 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.