enda

Lorne Michaels

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hot rod 2007 Produktion U/Spillefilm
Mean Girls 2004 Produktion U/Spillefilm
Enigma 2001 Produktion U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Producer U/Spillefilm
Wayne's world 1992 Producer U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Manus, Produktion U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.