enda

Lotta Geffenblad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Astons gaver 2013 Instruktion, Manuskript, Animation U/Kort fiktion
Prik og Plet leger med dej 2013 Instruktion U/Kort fiktion
Prik og Plet får skoldkopper 2013 Instruktion U/Kort fiktion
Prik og Plet står på ørerne 2013 Instruktion U/Kort fiktion
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Instruktion, Storyline, Manuskript U/Kort fiktion
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Instruktion, Manuskript U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Prik og Plet i sneen 2008 Instruktion, Manus, Manuskript U/Kort fiktion
Astons sten 2007 Instruktion U/Kort fiktion
Bland tistlar 2004 Instruktion, Stills U/Kort fiktion
Abrikoser 1996 Instruktion, Produktion, Klip, Animation U/Kort fiktion
Læn dig tilbage 1995 Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.