enda

Lotte Olsen

(1939 – )

Skuespillerinde. Født 19/3 1939. Mor til skuespilleren Rasmus Munch (f. 1973).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vogn 347 2011 Billetdame DK/Kort fiktion
Carlo & Ester 1994 Ella, Esters datter DK/Spillefilm
Kald mig Liva 1992 Medvirkende Tv-serie
Landsbyen 1991 Jytte, Brugsafløser Tv-serie
Manden der ville være skyldig 1990 Dame i tv DK/Spillefilm
Familien Fab 1985 Meggy Fab Tv-serie
Koks i kulissen 1983 Kulturpings kone DK/Spillefilm
Undervurderet? 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Verden er fuld af børn 1980 Kollektivist DK/Spillefilm
Opgang 1979 Birthe Ditlev Tv-serie
En ægtemand 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Fru Martensen Tv-serie
Sangteater. Teresa og andre piger 1972 Teresa Tv-film
Mælk - det er mig 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Karrusellen 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tror De på hekse? 1969 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Den gale dansker 1969 Billetdame DK/Spillefilm
Sangerinden 1967 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ankomst indtil videre 1967 Kvinde Tv-film
Copenhagen design 1967 Medvirkende Tv-film
Historien om Barbara 1967 Vera DK/Spillefilm
Boksning for een person 1966 Medvirkende Tv-film
Slap af, Frede! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.