enda

Lou Diamond Phillips

(1962 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The big hit 1998 Cisco U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Monfriez U/Spillefilm
Pentagram mordene 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Vis hvad du kan 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 1988 Medvirkende U/Spillefilm
La bamba 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.