enda

Louis Gossett Jr.

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Midnight sting 1992 Medvirkende U/Spillefilm
The Punisher 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Nu er det nok! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Firewalker 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Jernørnen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Fjender 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Sikkerhedens pris 1984 Medvirkende Tv-film
To uheldige helte 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Uropatruljen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Endestation mord 1973 Insp. James Larrimore SFPD U/Spillefilm

Som Louis Gossett

Titel År Funktion Category
Hed dag i Louisiana 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.