enda

Louis Hjulmand

(1932 - 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Falling Water 1971 Musik DK/Eksperimentalfilm
Mildest talt 1969 Musik Tv-film
Huse 1967 Musik DK/Dokumentarfilm
Se frem til en tryg tid 1965 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Ide bliver til virkelighed 1965 Musik DK/Dokumentarfilm
Mr. Costumer 1964 Musik DK/Dokumentarfilm
Med lov skal bro bygges 1964 Musik DK/Dokumentarfilm
Hurra for os - ! 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Sekstet 1963 musiker DK/Spillefilm
Gade uden ende 1963 Musik DK/Spillefilm
En ny virkelighed 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Harlekin ægtemand 1963 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.