enda

Louis Melander

(1885 – 1956)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Penge som Græs 1948 F. I. Nansen, administrator DK/Spillefilm
Kan Kærlighed kureres? 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Han skal duellere 1919 Cæsar Bonarine DK/Kort fiktion
Den firbenede Sherlock Holmes 1918 Ammonisechowski DK/Kort fiktion
Straalemesteren 1918 Medvirkende DK/Kort fiktion
Manden uden Smil 1917 John Barkly, model DK/Spillefilm
Kansleren kaldet "Den sorte Panter" 1912 Janus, krybskytte DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.