enda

Louise Bruun

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mordene på Katarina 2015 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Sminkør DK/Spillefilm
Cyklernes nat 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Man må lade folk tale, eftersom fisk ikke kan 2001 Instruktion, Manus, Klip, Animation DK/Eksperimentalfilm
Digital Workshop 1999 1999 Animation Antologi
Skyggen 1998 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.