enda

Louise Frevert

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Take It Easy 1986 Bitten DK/Spillefilm
Jordens børn 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Mavedanser DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Susanne, Adams sekretær DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Optrædende i danse-show DK/Spillefilm
Justine & Juliette 1975 Medvirkende U/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Bibi, Masters sekretær DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.