enda

Louise Herbert

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far er død nu 2016 Eks-kone DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Ester Nagel DK/Spillefilm
Lykke 2011 Medvirkende Tv-serie
Borgen 1 2010 Læge Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Mette Sonne Tv-serie
Tusindfryd 1998 Lisa Tv-film
Balladen om Holger Danske 1996 Dianna som voksen DK/Spillefilm
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Speaker DK/Dokumentarfilm
Verden er fuld af børn 1980 Kathrine, Lisbeths datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.