enda

Louise Kjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svend 2011 Udviklingsproducer, Producer DK/Dokumentarfilm
Pig country 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Det arabiske initiativ 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
David eller Goliath 1988 Instruktørassistent, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Scripter DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1987 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Ballerup Boulevard 1986 Scripter, Klippeassistent DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Scripter Tv-serie
Paradiset er ikke til salg 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Den lille pige med skøjterne 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Harry Klog 1983 Scripter DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.