enda

Louise Lønborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Scenograf Tv-serie
You & Me Forever 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Produktionsdesign, Rekvisitør Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Råzone 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Rekvisitør DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Regi DK/Spillefilm
Klovn 2005 Regi Tv-serie
Lykkevej 2003 Scenografassistent DK/Spillefilm
Pagten 2003 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Regi DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.