enda

Louise Rathje

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pistol 2016 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Emmafilmemma 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
Skammekrogen 2014 Scenograf Interaktive projekter
Klumpfisken 2014 Scenografassistent DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.