enda

Louise Sun Palmkvist Hansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den skaldede frisør 2012 Lineproducer-assistent DK/Spillefilm
Vogn 347 2011 Producer DK/Kort fiktion
Funny Games II 2011 Producer DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Producerassistent Tv-serie
Antichrist 2009 Toneassistent (test) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.