enda

Louise Unmack Kjeldsen

Instruktør, født 1964 i Danmark.

Uddannet fra Danmarks Journalist Højskole 1997. Har siden 2003 arbejdet som instruktør/tilrettelægger af tv-dokumentarer ofte sammen med Louise Detlefsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Overleverne 1:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Forsøget 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
De sårede 2010 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 1-4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Overleverne Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Fat Front Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2004-04-27 Fra Barbie til Babe
Stockholm Film Festival Junior 2004-03-28 Fra Barbie til Babe
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Fra Barbie til Babe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.