enda

Louise Unmack Kjeldsen

Instruktør, født 1964 i Danmark. Uddannet fra Danmarks Journalist Højskole 1997.

Har siden 2003 arbejdet som instruktør/tilrettelægger af tv-dokumentarer ofte sammen med Louise Detlefsen. Deres samarbejde tæller blandt andet dokumentarfilmene 'Et forbandet år' (2012) samt dokumentarserien '7.9.13' (2014) og 'Overleverne' (2018). 'Fat front' (2019) var udtaget til IDFA.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fat Front 2019 Instruktion, Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Forsøget 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
De sårede 2010 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 1-4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Overleverne Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Krakow Film Festival 2020-05-31 Fat Front
München Documentary Festival 2020-05-06 Fat Front
Kristiansand International Children's Film Festival 2020-04-21 Fat Front
ZagrebDox 2020-03-15 Fat Front
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2020-01-27 Fat Front
Göteborg International Film Festival 2020-01-24 Fat Front
Amsterdam, IDFA 2019-11-20 Fat Front
Kristiansand International Children's Film Festival 2004-04-27 Fra Barbie til Babe
Stockholm Film Festival Junior 2004-03-28 Fra Barbie til Babe
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Fra Barbie til Babe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.