enda

Louise Valeur

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Upstairs 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
En historie om en pigetrio 2009 Producer DK/Kort fiktion
Imellem os 2009 Producer DK/Kort fiktion
I morgen er alt mulig 2009 Producer DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Producer DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Producer DK/Kort fiktion
Mørke 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.