enda

Louisette Hautecoeur

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Mælkevejen 1969 Klip U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Klip U/Spillefilm
Særlige venskaber 1964 Klip U/Spillefilm
Flugten fra Bagdad 1963 Klip U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Klip U/Spillefilm
I det glade Paris 1947 Klip U/Spillefilm
Tavshed er guld 1946 Klip U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.