enda

Lowell Ganz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Robotter 2005 Manus U/Spillefilm
Hvor hjertet er 2000 Manus U/Spillefilm
EDtv 1999 Manus U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Manus U/Spillefilm
Fire i én 1996 Manus U/Spillefilm
Forget Paris 1995 Manus U/Spillefilm
Jagten på Curly's guld 1994 Manus U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Manus U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Manus U/Spillefilm
Herretur 1991 Manus U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Manus U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Manus U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Manus U/Spillefilm
Splash 1984 Manus U/Spillefilm
Natholdet 1982 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.