enda

Loyal Griggs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elvis i Det Vilde Vesten 1965 Foto U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Foto U/Spillefilm
G. I. blues 1960 Foto U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Foto U/Spillefilm
De ti Bud 1956 Foto U/Spillefilm
Cirkus i by 1954 Foto U/Spillefilm
White Christmas 1954 Foto U/Spillefilm
Shane - Den tavse rytter 1953 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.