enda

Luc Barnier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Perfect Mothers 2013 Klip U/Spillefilm
Efter revolutionen 2012 Klip U/Spillefilm
Carlos 2010 Klip Tv-serie
Sommertid 2009 Klip U/Spillefilm
Velkommen til Ch'tis 2008 Klip U/Spillefilm
Balzac og den lille kinesiske skrædderinde 2002 Klip U/Spillefilm
Tosca 2001 Klip U/Spillefilm
Kemisk rens 1997 Klip U/Spillefilm
Madame Butterfly 1995 Klip U/Spillefilm
Gidsel i Libanon 1991 Klip U/Spillefilm
Den hvide neger 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.