enda

Luchino Visconti

(1906 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den uskyldige 1976 Instruktion U/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Døden i Venedig 1971 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
De lange knives nat 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Leoparden 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Instruktion U/Spillefilm
Rocco og hans brødre 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvide nætter 1957 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sansernes rus 1953 Instruktion U/Spillefilm
Beautiful 1951 Instruktion U/Spillefilm
Jorden skælver 1948 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Besættelse 1942 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.