enda

Luciana Arrighi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Being Julia 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
En skærsommernats drøm 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Oscar og Lucinda 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Only you 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Howards End 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Med lukkede øjne 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Madame Sousatzka 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Soldatens hjemkomst 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Halløj ved fronten 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min brilliante karriere 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.