enda

Lucien Ballard

(1904 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En varm sag 1976 Foto U/Spillefilm
Manden uden nerver 1975 Foto U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Foto U/Spillefilm
Getaway - vild flugt 1972 Foto U/Spillefilm
Junior Bonner - Kørende cowboy 1972 Foto U/Spillefilm
Præriens tørstige mand 1970 Foto U/Spillefilm
De frygtløse 1969 Foto U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Foto U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Foto U/Spillefilm
Det er skønt 1968 Foto U/Spillefilm
Helvedesbyen i Texas 1958 Foto U/Spillefilm
Det store gangsterkup 1956 Foto U/Spillefilm
Prins Valiant 1955 Foto U/Spillefilm
Matadorerne 1955 Foto U/Spillefilm
Brændende læber 1952 Foto U/Spillefilm
Orchestra Wives 1942 Foto U/Spillefilm
Afsporet 1939 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.