enda

Lucien Baroux

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paris-byen der aldrig sover 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Bag Façaden 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Blændværk 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Moulin Rouge - Nat i Paris 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Vejen til Triumfbuen 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke helt almindelig 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Det var i Paris 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.