enda

Lucy Fisher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Divergent 2014 Producer U/Spillefilm
Den store Gatsby 2013 Producer U/Spillefilm
Lawless 2012 Producer U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Produktion U/Spillefilm
Jarhead 2005 Produktion U/Spillefilm
Forhekset 2005 Produktion U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Produktion U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.